Dal 29 al 31 agosto 2019, organizzato dal Dipartimento di Fisica dell'Università degli Studi di Napoli "Federico II" e dall'INFN (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare), è in corso ad Anacapri, Isola di Capri, la terza edizione del Workshop "Flavour changing and conserving processes", FCCP2019.
Il workshop si rivolge alla comunità scientifica coinvolta in esperimenti come g-2, mu2e, meg, meee, COMET, EDM e più in generale, alla fisica dei mesoni K e B. In particolare si propone fare il punto sui contributi Standard Model al g-2 muonico. In questa edizione una sezione importante è dedicata alla connessione tra fisica del Sapore e Materia Oscura.
The third edition of the International Workshop on "Flavour Changing and Conserving Processes" (FCCP2019), is ongoing at Anacapri, Capri Island, from Thursday, August 29 to Saturday, August 31 2019. The workshop addresses the scientific community involved in experiments like muon g-2, mu2e, meg, mu3e, Comet, EDM and more generally to the physics of K and B mesons. Special attention is devoted to the Standard Model contributions to the muon g-2 Also, this edition try to establish a bridge between Flavor physics and Dark Mattter.