Workshop "Flavour changing and conserving processes", FCCP2017


Dal 7 al 9 Settembre 2017, organizzato dal Dipartimento di Fisica dell'Università degli Studi di Napoli "Federico II" e dall'INFN (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare), si terrà ad Anacapri, Isola di Capri, la seconda edizione del Workshop "Flavour changing and conserving processes", FCCP2017.

Il workshop analizza lo stato e le prospettive della fisica del cambiamento di sapore e dei relativi processi di conservazione, si rivolge alla comunità scientifica coinvolta in esperimenti come g-2, mu2e, meg, meee, COMET, EDM e più in generale, alla fisica dei mesoni K e B. In particolare si propone fare il punto sui contributi SM al g-2 muonico.

Il sito è http://fccp2017.na.infn.it

 

The second edition of the International Workshop on "Flavour Changing and Conserving Processes" (FCCP2017), will be held at Capri Island, from Thursday, September 7 to Saturday, September 9 2017. The aim of the workshop is to discuss the status and prospects of the physics of “Flavour changing and conserving processes” and address the scientific community involved in experiments like muon g-2, mu2e, meg, mu3e, Comet, EDM and more generally to the physics of K and B mesons. Special attention is to the muon g-2.

Web site: http://fccp2017.na.infn.it